>Julesolist - Tina Siel<

Et ekstra arrangement følger på lørdag eftermiddag. Det er kommet i stand, fordi sangerinden Tina Siel under arrangementet i oktober fandt rammerne i riddersalen så gode, at hun spontant tilbød at medvirke ved et jule-arrangement - uden vederlag.

Hun vil synge julen ind sammen med publikum. Til den del findes nogle af de kendte julesange frem sammen med nyere ting. Desuden vil Tina Siel selv underholde med julesange, bl.a. fra hendes jule-CD - og give prøver på nogle af hendes mest populære.

 Arrangementet byder også på en publikums-konkurrence om sangviden - med Tina Siel som vært. Konkurrencen ”Er du god til forspil?” fra oktober-arrangementet i riddersalen bliver fulgt op - denne gang med julesange og -salmer.

Der vil blive spillet forspil eller uddrag af melodierne til både kendte og mindre kende sange og salmer. Så er det op til publikum at gætte rigtigt.

Derefter vil Tina Siel stille supplerende spørgsmål til de, der har gættet rigtigt, om komponist, tekstforfatter og lignende. Den samlede vinder præmieres.