smortalien

>Smortalien<

De saftig fløjlsagtige toner og karismatiske scene tilstedeværelse af Dario Campeotto bejler til publikum , hvor han udfører. En kandidat fra A.C.U. og den victorianske College of the Arts, har Dario optrådt som solist for ABC FM , Radio National, Geminiani , den tasmanske symfoniorkester , og staten Orchestra of Victoria , og som en solo musiker for Warner / Chappell og Flyt Records på Bruce Woodley er ' jeg er australske "for 2000 OL i Sydney . Dario arbejder regelmæssigt som en oratoriesolist for de store byens kirker i St. Francis Lonsdale St og St. Patricks Cathedral i Melbourne.

Roller , han har udført inkluderer lunt Brittens A Skærsommernatsdrøm , for Adelaide -baserede Co * Opera, Guglielmo i Mozarts Cosi Fan Tutte og Le Fauteuil i Ravels L' Enfant et les Sortileges til Melbourne International Festival, Morales i Bizets Carmen, hr. Lipscombe i The Quickening for Port Fairy Spring Festival og titelrollen i Donizettis Viva la Mama for VCA Opera.

I 1999 blev  Dario Campeotto inviteret til at synge med Opera Australia og i 2001 Efterårssæsonen dukkede op i Verdis Simon Boccanegra og Requiem , og Richard Mills ' Batavia . I 2000 Melbourne International Festival , Dario viste sig som en ledende kunstner i Production Selskabets The Gilbert og Sullivan Show, og Stonnington Byråd og MTO Opera i parken. Han optrådte derefter som vokal solist med The Australian Ballet i Sacred og blasfemisk, og fortsatte sin forening med Opera Australia i Tristan og Isolde , La Bohème og Barberen i Sevilla .

I 2002  Dario Campeotto turnerede med Opera Australiens viktorianske Schools ' Company Produktion af Software . Han optrådte også som Baron Douphol i TSO / OA Opera Gala udførelsen af ​​La Traviata , i rollen som Don Tritemio i Stopera produktion af The Country Philosopher af Galuppi for 2003 Castlemaine State Festival og sang hr. Jenks i Copland s Tenderland for Operalive .

I 2004  Dario Campeotto udførte hovedrollen i operaen Opiume af Mark Chan. Forestillingerne fandt sted i Singapore og Hong Kong som svar på en provision fra Singapore Arts Festival .

Han fortsætter med at jævne skrå brædder af Australiens mest prestigefyldte operascener bl.a. Opera Australien og victorianske Opera og roller i 2008/9 omfatter Seneca i kroningen af ​​Poppea , Leporello i Mozarts Don Giovanni og The parykmager i Ariadne auf Naxos af Richard Strauss .

Selv om en første-satsen opera baryton , Dario Campeottos vokale talenter omfatte et enormt udvalg af musikalske stilarter . Som sanger af musikalsk teater , han er uden sidestykke , og hans gengivelser af glatte standarder jazz og klassiske sange af komponister som Gershwin og Porter efterlade publikum tabt for ord .